Van esélyed
egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, egészséges életre

Ez a cél mindenki számára elérhető a megfelelő eszközök használatával

A nők nagy százaléka problémákkal küzd a mindennapokban

Egyáltalán nem számít ritkaságnak, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, problémákkal küzdünk, amik befolyásolják a mindennapjainkat – ellehetetlenítik a munkavégzést, tönkre teszik a társas kapcsolatainkat, elveszik a motivációnkat és alapvetően megnehezítik az életünket.

Te is úgy érzed, hogy:

Nem tudsz fogyni/hízni

Már kipróbáltál számtalan módszert, rengeteg diétát, rendszeresen mozogsz, és mégsem sikerül leadni a kilókat, vagy éppenséggel hiába eszel többezer kalóriát egy nap, nem tudsz hízni?

nem tudsz társas kapcsolatokat kialakítani

Zárkózott lettél, folyamatosan lemondod a programjaidat? Gyakran nincs kedved kimozdulni, vagy mindig ugyanazokat a megszokott programokat csinálod?

nincs elég önbizalmad

Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Van olyan ruhád, ami a szekrény mélyén ül, mert nem mered felvenni? Sokszor legszívesebben nem is mennél utcára, annyira nem vagy elégedett magaddal?

Nem érzed jól magad a bőrödben

Érzed, hogy valami nincs rendben az életedben? Nem vagy elég energikus, kiegyensúlyozott, boldog?

Egészségügyi problémáid vannak

Rendszeresen késik vagy kimarad a menstruációd? Étvágytalan vagy, vagy épp falásrohamok jönnek rád? Gyakran előfordul nálad a fáradtság, fejfájás, szédülés?

rosszul teljesítesz a munkában

Nem vagy képes ugyanolyan lelkesedéssel csinálni a dolgodat, gyakran halogatsz, elmaradsz a feladatokkal? 

Létezik magyarázat a fenti érzésekre, tünetekre!

Nem azért történik mindez, mert értéktelen vagy, lusta, vagy ne lennél képes a változásra.

Nők és a hormonális problémák

A női testet nagyrészt a hormonok irányítják – vannak olyan élethelyzetek vagy betegségek, amik azonban képesek teljesen felborítani a hormonháztartást. Ekkor jelentkezhetnek a fent említett tünetek.

Kiváltó okok lehetnek a következőek:

Fontos, hogy tudatosítsd magadban:
nem vagy egyedül, nők milliói küzdenek hasonló problémákkal, mint te.
Jó hír azonban, hogy 

Létezik megoldás a problémáidra

Habár ezek a betegségek nem gyógyíthatók egyről a kettőre (vannak, melyekkel örökre együtt kell élnünk), mégis sokat tehetünk azért, hogy kordában tartsuk őket, és mindezek mellett is teljes, boldog és egészséges életet éljünk.

Megoldás a problémáidra:

Tudatos étkezés

Az egészséges, tudatos étkezés az egészségünk egyik legfőbb alappillére. Ha sajátos igényeidnek megfelelően étkezel, máris észreveheted a változást magadon – energikusabb, kiegyensúlyozottabb leszel.

Megfelelő mozgás

Mozgásra szükségünk van testünknek és lelkünknek egyaránt. Sajnos ma már nagyon sok ülőmunkát végzünk, ezért még kiemeltebb szerepe van annak, hogy megfelelően átmozgassuk testünket.

Szellemi egészség

Hiába élsz fizikailag egészséges életet, ha belül a lelkedben nincs rendben minden, akkor arra a tested is reagálni fog. Fontos, hogy mentálisan is rendben legyél ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

Kiss-Bóta Zsuzsanna vagyok.

Táplálkozási és életviteli tanácsadó, személyi edző.

Mindig is szerettem a kihívásokat, ha valamiben úgy éreztem már nincs elég motiváció, kerestem magamnak újat, így talált meg a fitness világa, azon belül is a versenyzés.

Eleinte magam kísérletezgettem a felkészüléssel, számtalanszor diétáztam majd a végére érvén mindig megállapítottam, hogy esélytelen vagyok, ezért nem is indultam soha, sehol. Így ment el négy év az életemből. 

Négy év után vettem egy nagy levegőt és végre megmutattam magam szakértő szemeknek, akiknek a bíztatására már fel is merészkedtem arra a bizonyos színpadra, majd sikerélményeimnek köszönhetően még 3 évet versenyeztem.

Mindeközben az élet egy újabb irányt mutatott, nem is egyszer, ezért elkezdtem magam jobban beleásni a hormonális táplálkozásba valamint a lélek és test közötti kapcsolat jelentőségébe.

Így lettem Life és Business Coach!

Miben tudok én segíteni?

Meghallgatlak

A problémák hátterében nagyon gyakran az életünkben történő elakadások állnak. Meghallgatom, hogy mivel küzdesz és segítek, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb irányt a boldogabb, kiegyensúlyozottabb léthez.

Kielemzem az eddigi táplálkozási szokásaidat

A kezdéskor általad kitöltött kérdőív illetve egy 5 napos étkezési napló alapján kielemzem az eddigi szokásaidat, és ennek figyelembe vételével kezdjük meg a munkát, a saját személyes igényeidhez igazítva.

Megtanítom a helyes táplálkozás alapjait

Átküldök neked egy tájékoztatót a helyes táplálkozás alapjairól, aminek segítségével könnyedén megérheted azt a néhány alapszabályt, ami szükséges az egészséges étkezéshez.

Összeállítom a személyre szabott étrendedet

Az előzetesen bekért adatok alapján összeállítok egy javasolt étrendet, személyesen neked elkészítve. Ezt követve egyszerűbb lesz beiktatni a helyes étrendet a mindennapjaidba.

Megtanítom a szabályokat

A helyes táplálkozáshoz valójában csak néhány egyszerű szabály betartására van szükség. Ismertetem veled ezeket a szabályokat, és segítek, hogy beépíthesd a hétköznapjaidba, így a későbbiekben sem fogod elfelejteni alkalmazni őket.

Megtanítalak kalóriákat számolni

Sokakat visszarettent a kalóriaszámítás, bonyolultnak és átláthatatlannak tartják. Segítek, hogy megtanuld, és meglátod, hogy néhány alkalom után már te sem tudod kihagyni a számolgatást.

milyen eredményre számíthatsz,
ha követed a tanácsaimat?

Kinek ajánlom?

Kinek nem ajánlom?

hogyan épül fel a teljes életmód tanácsadás?

Kiválasztod a számodra megfelelő csomagot, majd leadod a jelentkezésed az oldal alján található űrlap segítségével

Ezt követően kapni fogsz tőlem egy részletes kérdőívet, ami alapján meg fogom tudni határozni a napi makrotápanyag szükségletedet, metabolikus és hormonális típusodat

Szeretnék Tőled kérni néhány teljes alakos fotót, lehetőleg elől-oldal- és hátulnézetből egyaránt. Ezek a fotók fogják nekünk megmutatni hónapról-hónapra a kitartó munkád gyümölcsét. 

Ha van laboreredményed, ételintolerancia, ételallergia vizsgálati eredményed, akkor azokat is elküldheted így még pontosabb képet kaphatok rólad, és ezek figyelembe vételével alkothatom meg neked személyre szabottan az étrendet.

Kérek Tőled egy 5 napos étkezési naplót is, ami bemutatja számomra, hogy miket eszel és iszol a mindennapjaidban. Itt arra figyelj, hogy ne hagyj ki semmit még akkor sem, ha Te nem tartod fontosnak, lehet nekem épp az lesz az egyik meghatározó pontja a táplálkozásodnak.  Erre azért lesz szükség, hogy lássam honnan indulunk, így tudom majd felmérni jelenlegi állapotodat, esetleges étkezési hibáidat, szokásaidat.

Ha mindennel megvagyunk, megkaptam Rólad minden információt, akkor én azt feldolgozom és megtartjuk az első online konzultációt. Megbeszéljük, hogyan indulunk neki a folyamatnak, mikre kell figyelned, a felmerülő kérdéseket részemről és részedről egyaránt átbeszéljük, kitűzzük a célodat és ezeknek a meghatározásával én megírom a számodra legmegfelelőbb étrendet.

Innentől számítva, hogy a kezedbe kerüljön az étrend és a többi információ legalább 3 hétre lesz szükségem. Célom, hogy a diétád egy változatos, könnyen tartható diéta legyen, jól beilleszthető a mindennapjaidba.

Mire a közös munkánk végéhez érünk, szeretném ha tisztán látnád mik azok az alapszabályok aminek betartásával már Te is könnyedén boldogulhatsz a segítségem nélkül. Tudni fogod mikor, mit ehetsz, mit mivel helyettesíthetsz, megtanulsz kalóriákat és alapanyagokat számolni. Ez most hirtelen ijesztőnek tűnhet de ne aggódj mert az együttműködésünk alatt mindenben segíteni foglak és biztos vagyok benne, hogy pár alkalom után már ez is gördülékenyen fog menni.

Csomagok

Alapcsomag

Ezt a csomagot azoknak ajánlom akik nem tudják merre induljanak a helyes út felé. Semmilyen ételintoleranciával, hormonális problémával nem rendelkeznek. Szükségük van az alapok elsajátítására.
80 000 Ft
 • 4 héten keresztül aktív együttműködés
 • 5 napos étkezési napló és részletes kérdőív kiértékelése
 • Személyre szabott étrendterv elkészítése
 • Vitaminok, ásványi anyagok ajánlása
 • Tájékoztató leírás a helyes táplálkozásról
 • 30 perces online konzultáció, ismerkedés, tanácsadás

Speciális csomag

Ez a csomag azok számára készült, akik bizonyos érzékenységgel, intoleranciával, hormonproblémákkal küzdenek. Ide tartozik a pajzsmirigy, PCO/PCOS, endometriózis, ösztrogéndominancia, IR, menstruációs problémák.
110 000 Ft
 • 8 héten keresztül aktív együttműködés
 • Élelmiszer alapanyag táblázat
 • 5 napos étkezési napló és részletes kérdőív kiértékelése
 • Személyre szabott étrendterv elkészítése
 • Vitaminok, ásványi anyagok ajánlása
 • Tájékoztató leírás a helyes táplálkozásról
 • 30 perces online konzultáció, ismerkedés, tanácsadás

Komplex csomag

Ez a csomag azoknak szól, akik úgy érzik lelki támogatásra is szükségük van. Sokszor az életben történő elakadás jelenti a sikertelen fogyást, a különböző allergiákat, hormonproblémákat, aminek felszínre hozásával nagyban segíthetjük gyógyulásunkat ezért aki ezt a csomagot választja az egy 4 alkalmas coaching folyamatban is részt vesz.
160 000 Ft
 • 2 hetes rendszerességgel coaching ülés (online)
 • 8 héten keresztül aktív együttműködés
 • Élelmiszer alapanyag táblázat
 • 5 napos étkezési napló és részletes kérdőív kiértékelése
 • Személyre szabott étrendterv elkészítése
 • Vitaminok, ásványi anyagok ajánlása
 • Tájékoztató leírás a helyes táplálkozásról
 • 30 perces online konzultáció, ismerkedés, tanácsadás

Mire is gondolj coaching ülés alatt a komplex programon belül?

Mielőtt azt gondolnád, hogy itt arról beszélünk miért is nem sikerült betartanod a diétát, mi volt az oka annak, hogy nem készítetted el előre a másnapi ennivalód stb…akkor rossz úton jársz.

Az étkezésről jelen esetben beszélni sem fogunk, hisz arról minden információt meg fogsz kapni email-ben, az esetleges kérdéseidre pedig ezektől az ülésektől teljesen függetlenül fogsz választ kapni.

Ez a 4 alkalom kifejezetten az életben történő elakadásodról fog szólni, abban leszek segítségedre, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb irányt a boldogabb, kiegyensúlyozottabb léthez.

Küldd el jelentkezésed
az alábbi űrlap segítségével!